CAREERS

Praktik på Layered inom Marknad & PR

Vi söker en praktikant på heltid (även deltid är intressant). Vi skulle föredra om du kan börja så snart som möjligt, men vi är självklart flexibla! Som praktikant hos oss får du ta del av ett snabbväxande företag med varierande arbetsuppgifter. Eftersom företaget är ett tight team på 8 personer kommer du få chansen att få mycket ansvar samt att få ett helhetsgrepp om hur företagets arbetar med marknadsrelaterade frågor. Vi ser gärna att du är intresserade av inredning, design och mode. Praktiken kommer innebära följande arbetsuppgifter:

  • Deltar i det dagliga arbetet på marknadsavdelningen
  • Sociala medier ( samla in bildmaterial, planera innehåll och skriva texter)
  • Samarbeten med influencers
  • Digital marknadsföring
  • Research för nya projekt & marknadsaktiviter
  • Följer upp och rapporterar resultat av marknadsinsatser i Google Analytics

Beroende på dina styrkor, vad du studerar nu ( om du studerar) och vad du vill lära dig mer om kan vi anpassa dina arbetsuppgifter, så att du får ut mesta möjliga av din praktiktid hos oss. Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till Lovisa@layeredinterior.com. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vänligen,

Layered teamet

 

Erfaren och Digital Redovisningsekonom till Layered

Layered ser ett stort behov av att utveckla ekonomifunktionen genom att digitalisera och effektivisera det löpande redovisningsarbetet samtidigt som det finns ett behov av att utveckla ekonomisk analys och uppföljning av verksamheten. Vi söker en kvalificerad ekonom med digital kompetens som initialt kommer ha huvudfokus inom redovisning för att sedan, över tid, även kunna fokusera på analys och uppföljning. Ett av Layereds kärnvärden är att tänka 2030, vilket idag inte uppfylls av vår ekonomifunktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett mindre bolag och är van vid att ha ett helhetsgrepp på ekonomin och bokföringen.

Tjänsten är på heltid med tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

– Löpande bokföring samt stöd i månadsbokslut

– Bokning och avstämning av löner

– Kund- och leverantörsreskontra

– Bank, betalningar och avstämningar

– Ansvar för lagervärdering

– Momsrapportering

– Övrig rapportering till myndigheter

– Effektivisera processer och rutiner för redovisningen med hjälp av digitala verktyg

 

Kvalifikationer

– Minst 2 års praktisk erfarenhet och stor kunskap gällande användning av digitala verktyg i verksamhet där lager och lagervärdering gärna har spelat en central roll

– Civilekonom eller liknande utbildning

 

Personliga egenskaper

Affärsdriven, dvs förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokus på intäkter och kostnader ur ett ekonomiskt perspektiv samt en god förståelse för att styra ekonomin med likviditeten i åtanke. Gör avvägningar och prioriteringar med fokus på ekonomiskt resultat.

– Analytisk, väger samman komplex information och drar slutsatser. Ser de långsiktiga konsekvenserna och kommer med förslag på åtgärder utifrån detta.

– Förändringsbenägen, anpassar sig lätt till förändrade omständigheter, ser möjligheter i förändringar.

– Uthållig, förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Arbetar på tills resultat är uppnått.

– Samarbetsförmåga, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.

– Kommunikativ, har förmåga att förmedla komplex information på ett pedagogiskt sätt och skapa förståelse hos mottagaren.

– Övertygande och tydlig – är duktig på att påverka, skapa förståelse och övertyga sin omgivning. Säkerställer att budskap går fram.

– Teknisk kunnig – är duktig på digitala verktyg och kan enkelt sätta upp fungerande processer i en digital miljö.

 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Anna Beltrami Gabrielsson på abg@modeverket.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!