Skapa en helhetSKAPA EN HELHET MELLAN FÄRGERNA

Hur påverkar färger dig och ditt hem? Och hur får du din inredning att sprida energi men också harmoni? Låt inredingsstylisten Sofia Tretow visa hur du kan tänka kring färgsättning och stil. Sofia är en färgstark stylist från Stockholm, med passion för extravagant och romantisk inredning.LÅNA KULÖRER

”Ett exempel på hur man kan låna kulör från en detalj är att förstärka den genom att låta den eka på flera ställen i rummet. Här har olika blå nyanser valts ut från kakelugnens dekor, och ekar i ullmattan Byzantine, tapeten ”Balleroy” från Manuel Canovas, urnan och linneservetterna på bordet.”

Vit handgjord ryamattan från Layered i vardagsrum

KULÖRER MED PONDUS 

”Här är väggarna målade i en underbar kulör från Farrow and Ball som heter ”Down Pipe”. Den är en kulör med mycket pondus, och blir allra bäst om den kombineras med mjuka kulörer, texturer - och reliefelement (att listverk, bokhyllor och spegelfält målas in, så att det blir en reliefeffekt som får ljuset att spela på väggarna). Denna kulör får sig ett oerhört lyft med mattan Shera i ljusgrått på bilden. ”


Vit handgjord ryamattan från Layered i matrum


FLÖDET MELLAN RUMMEN

"Även om rummen skiljs åt med dörrar tar man med sig stämningen från ett rum till ett annat, och stämmer de inte överens upplevs det störande. För att färgsättningen i ditt hem ska lyckas är som sagt flödet mellan kulörerna viktigt. "SHERA Viskosmatta

8900 kr

LOUNGE Sammetsstol

6500 kr

CHEETAH Viskosmatta

8900 kr

 

PETIT Sammetspuff

2500 kr

PALMDALE Sammetsoffa

14 000 kr

BYZATINE Ullmatta

8900 kr

 


TILLBAKA TILL SOFIAS FÄRGGUIDE 
Vill du ha mer råd och tips? Maila en bild på ditt hem till styling@layeredinterior.com eller ring oss så ger vi dig personlig inredningskonsultation utan kostnad. 

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Norway
  • UK
  • US
  • EU
  • Swiss
  • DK
Beställning av varuprov är begränsande till max tre stycken per beställning.