&noscript=1" />


Meet the Andersson

Möt Modin Djanaieff's - det kreativa Stockholmsparet - och kliv in i deras hem där vi presenterar vår nya '60s Geo Kollektion. En LAYERED tolkning av klassiska mönster som adderar den där perfekta 60-tals känslan.Q&A

Q: Pontus du är konstnär men har tidigare jobbat med allt från humor till inredning, design, mode och media i olika former. Och du, Camilla jobbar med varumärken inom mode, skönhet, design och konst.
- Hur får ni era olika visioner och stilar att fungera tillsammans i hemmet?


A: Det sker helt organiskt och vi balanserar varandra. Vi kom från olika håll men har närmat oss varandra - Pontus drog förut mer åt det färgglada och mönster medans Camilla vill ha det mer åt minimalism och nedtonat. Nu är vi är rätt så tajta så vi behöver inget moodboard. Om någon säger soffa så tänker vi på samma soffa.


stig Lindberg x layered Q:- Ni har en väldigt härlig inredningsstil, berätta vart ni får er inspiration ifrån?

A: Vår förra lägenhet var mer i färg så när vi flyttade in så ville vi ha det lite lugnare. Inspirationen kommer från allt i livet - naturen, mode, konst, filosofi, matematik, böcker, filmer, musik.


'60s Geo Collection Basket Weave Matta '60s Basket Weave Ullmatta Grön
'60s GEO BASKET WEAVE MATTA

'60s GEO BASKET WEAVE MATTA

Mattan Basket Weave har en speciell plats i våra hjärtan eftersom den bär det allra första mönstret som LAYERED-grundaren Malin Glemme designade. Mattan gick dock aldrig till produktion, men är nu äntligen en del av vår '60s Geo Collection. Mattan är handvävd i 100% ull och med en design som kommer att hålla över tid.

'60s GEO LETTERS MATTA

Mattan Letters är en ny tolkning av ett bästsäljande mönster och en LAYERED klassiker i sitt eget slag. Det geometriska mönstret finns nu även som ullmatta och adderad den där perfekta 60-tals känslan till ditt hem.


Q&A

Q: - Har ni någon gång gått på en riktigt miss i inredningen?


A: Det har väl alla, men det måste få vara okej. Kommer inte på någon särskild nu, men man kan inte hetsa fram en bra inredning, den behöver växa fram.

Q: - För alla som känner att de vill få till en liknande look som hemma hos er - har ni några tips?


A: Blanda och låt vissa saker vara lite "crazy" men i lugna färger. Och köp grejer med kvalitet så att det håller länge. Känslan av kvalitet ger rummet det där som man inte kan se på bild. Speciellt mattor och gardiner. Layered '60s Geo Collection Matta


Logga in

Please choose your country