Vardagsrum

Vardagsrummet är ofta det rum vi spenderar mest tid, så det är viktigt att skapa ett utrymme där du verkligen vill vara - ensam i lugn och ro såväl som med gäster och familj.

Vi rekommenderar att du väljer en accentfärg - senapsgult, smaragdgrönt, petrol eller liknande - för soffan eller mattan. Plocka sedan upp denna färg minst tre gånger i rummet, tex med kuddar, konst eller till och med blommor. Balansera detta med mer subtila nyanser som grå, greige, beige och nyanser av vitt. DÅ får du en inredning som är harmonisk och samtidigt spännande.

En annan sak att tänka på är hur vi väljer att placera våra möbler.
HÄR KAN DU LÄSA ALLT OM DET OCH FÅ LITE BRA RÅD

PLACERING

Storleken på mattan i förhållande till soffan är det viktigaste att få rätt. Du behöver utrymme på vardera sidan av soffan för att skapa ett balanserat rum, minst 20 cm, men sikta på 40 cm, eftersom för lite space gör att rummet ser trångt ut. Du kan välja att placera alla möbler på mattan och om du har utrymme är det en bra rekommendation. Då är storleken 300x400 cm perfekt, eller 250x350 cm om du har den minsta storleken på soffan. Om du föredrar att placera soffan och soffbordet på mattan och hålla andra möbler åt sidan, är storleken 250x350 cm eller 200x320 cm att föredra. En tredje och härlig styling är att ha två soffor mittemot varandra.

HÄR KAN DU LÄSA ALLT OM DET OCH FÅ LITE BRA RÅDVI REKOMMENDERAR:

ENTRANCE VISCOSE RUG DEVON VELVET SOFA

SOLID VISCOSE RUG MODERN ORIENTAL RUG

NOVEL HOWARD LINEN SOFA SHAGGY MOCCA MELANGE RUG


SE ALLA MATTOR HÄR
SE INSPIRATION FRÅN ANDRA KUNDER:SE ALL INSPIRATION FRÅN KUNDER HÄR

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Norway
  • UK
  • US
  • EU
  • Swiss
  • DK
Beställning av varuprov är begränsande till max tre stycken per beställning.